NL
Nederlands

Gastenboek

» Teken het gastenboek

werny  |  5/10/2015

Nous sommes venus avec un groupon le 21/9 pour deux jours dans votre hôtel. Nous avons trouvés le personnel très sympathique et agréable, toujours un bon accueil et à l’écoute. Les chambres sont très propres et les lits confortables. Merci beaucoup. Nous reviendrons séjourner dans votre établissement. Anne

Noha Melanie   |  24/08/2014

Heel fijn en mooi hotel personeel is vriendelijk en behulpzaam .De kamer zijn netjes en heel gezellig ... Hier komen wij tot rust .Ontbijt is heel uitgebreid .Wij gaan er morgen weer even naartoe de laatste keer voor de school weer begint maar gaan zeker nog terug

callebert christel  |  12/05/2014

afgelopen weekend éénpersoonskamer gereserveerd vriendelijk onthaal,alles zéér netjes verzorgd,tof ontbijt een aanrader ook omdat het goed gelegen is super

Slachmuylders Femke  |  11/04/2014

Uitstekende ligging en zéér vriendelijk personeel! Propere kamers.

samyn freddy  |  6/10/2013

hartelijk dank voor de vriendelijke ontvangst daardoor was ons weekend geslaagd .

Pletinckx Indirah  |  14/08/2013

aanrader, supervriendelijk personeel,heel netjes, ontbijt lekker ,vriendelijke ontbijtdame,ruime keuze,lieve behulpzame nachtwaker,wij hebben genoten van ons verblijf en komen zeker terug.

Noha Melanie  |  29/07/2013

Ons verblijf in het hotel was super goed. Kamer onthaal ontbijt alles was helemaal in orde. Wij komen zeker nog terug naar Oostende en dan overnachten wij zeker weer in Imerial Hotel

nicole vlanken  |  10/05/2013

Goed hotel Maar ik vraag me af hebben ze ook luxe kamers?

truyens katrien  |  5/08/2012

het was een een heel goed hotel alleen jammer dat je moet betalen voor 2 dagen voor je auto te parkeren en dat je al voor 2 uur moet weg zijn .

maureen merckx-vaniseghem  |  4/01/2012

hartelijke dank aan het personeel, we hadden 2 toffe overnachtingen, vriendelijk personeel, goed ontbijt, zeer proper en een toffe kamer, zeker voor herhaling vatbaar

17 Reviews: Previous | Next

promoties &
arrangementen